28 juni, 2009

"svenska gangstrar" i all ära

Fest, moore modeller, "svenska gangstrar" i all ära men.....gårdagen på cafeet var inget att hurrra för!

Eller var det förväntningarna som var allt för höga?! Trots att det inte fanns några förväntningar. För värt pengarna var det inte, men dom 200 kr vi fick betala var bjuder vi väl på to the struggeling artist we got.

Ska vi börja med konferanciern, förra detta idol jury medlemen Peter Swartling var givetvis på plats. Inte mycket han behövde göra, presenterade bara artisterna, supa och stirra ner på bimbo brudarnas meloner. Innan han började jaga lammkött så ville han nämna att han var numera singel. När han steg av scenen frågade jag -lite berusad eller?! svaret jag fick tillbaka var: inte riktigt än men jag ska bli och tar gärna hem nån om du fattar.
Eller vill ni att vi börjar med artisternas uppträdande?! Kartellen som ni vet var inte scenen men dom var helt klart närvarande, fuck ayna kunde man höra ett fåtal gånger utropas från publiken. Det var inte alls svårt att skilja kartellenmedlemarna från stureplansbratsen. Speciellt inte när de var täckta med tatuerngar upp till hals och nacke. Ställa frågor va de villga att svara på tills det blev för mycket och de backar tillbaka men de var glada och stolta över sina kartellen tatueringar de visade med stolthet. Mofo var först på scen, väldigt kort framträdande med en låt max 2, samma med json som hade med sig sin hypeman och Glacius. Allt gick fort och det var väl helt ok uppträdande publiken hängde med mestadels. BTW, enligt daniel grette mofo´s manager säger att mofo ska sluta blogga helt och hållet. Han lämnade yayo.se för playahead men det verkar inte gå så bra där och bestämmer sig nu att koncentrera sig på musiken.
Tydligen var det Kartellen som fick förfrågan om att ställa upp och uppträda för moore, sen valde kartellen att "hjälpa" sina "vänner" och fixade så att de också blev bokade för kvällen. Men jsons skivbolag sameblood nekar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar