23 juni, 2009

Pussy got Frida Malkis back everyday!

Ni vet den där tjejen som bloggar på Yayo, söta rödhåringen som fått folk prata om henne som om hon vore sveriges linda rosing .....Hennes blogg är vår vardags mat.....Trots att vi var hatarnas hatare, men vi kunde inte hata på Frida helt enkelt, trots hur mycket vi försökte klura ut vad så gick det inte. Tjejen har mer "balls" än nån annan känns det som.
I helgen är hon ute och härjar, kanske t.o.m med en av oss på Berns 2 dagars fest med start på fredag!

Glöm inte hennes blogg ännu en gång. Där nämner hon Pussy! Cuz this is the best pussy ever!
http://www.yayomagazine.com/pussy-got-my-back/

Han kom, han slog, han fick sin dom. Klart vi pratar om Chris mutterfuckker Brown, kvinnomisshandlaren numero uno som tack vare att han valde erkänna och Rihanna som dök upp i rätten klädd för en begravning slapp vittna fick villkorlig dom och samhällstjänst.

Lazee släppte igår sin singel Hold On feat Neverstore(svensk rockband) i england igår och hamnade direkt på engelsklistan som vårt favorit nr 6. Not bad, fast att vi ärligt talat inte tycker att låten är så himla bra.
Lazee´s blogg http://klubbkoll.se/blogg/lazee/

Have a shot of pussy!

4 kommentarer:

  1. haha hon gråter varje dag för hon fått så mkt hat..bara spelar upp en fasad stackaren, hon behöver hjälp..hon prostituera sig för urban cruise liksom hur lågt kan man sjunka

    SvaraRadera
  2. nej usch sluta. backa inte upp frida börjesson bara för att hon ska promota eran blogg det är fööör genomskinligt. hon är en riktig ful nästy hora

    SvaraRadera
  3. hon tog avstånd från urban cuise!!!

    SvaraRadera