19 juni, 2009

Blame it on the........

What´s every soul doing tonight, we all know!
Tomorrow every one will blaming it on the alcohol or perhaps on a drug, but that is tomorrow and will always be tomorrow but let´s face today first. What´s going down for people that feels the need to go out?!
I don´t know why people wanna go out on a day like this, but if u must and wanna feel some hispanic love then u will probably be attending mid-summer latino festival. OR do u feel like to go to a club that has the same vibe as every darm weekend?! then mid-summer madness @ k-15 is the one 4 ya!

And for u that are going to enjoy every bit of this day like me.... let me say GLAD Midsommar!


post was sponsored by the readhead mermaid

10 kommentarer:

  1. glad midsommar pådig med pussy!, weee lööööv dig!

    SvaraRadera
  2. det blev latino festivalen, för min del. ha det bäst

    SvaraRadera
  3. Miss I think i´m a model har tagit bort sitt hår. hon har det korta du gillar på henne. Hade du ett finger i det hela? hahah, du e bäääst!

    SvaraRadera
  4. THIS BLOG SUCKS! U THERE GET A LIFE & FIX U ISSUES

    SvaraRadera
  5. Intressant om man tycker att bloggen suger. Varför läser du den och tar din tid att skriva en kommentar?! Jag tror inte folk har fattat ide´n bakom bloggen... Folk tycker att läsa elakheter och det fångar uppmärksamhet. Samtidigt som ni tänker oj, fy...så är detta reklam för dessa människor som står i rampljuset eller är nära. Bloggen hade inte fått den uppståndelsen den fått genom att leka musikreportet eller blondinbella.
    Tror ni seriöst att bloggen är på allvar?! Och ja, den är uppgjord på alla sätt och vis. Kändisar mejlar bloggerskan för att personerna bakom bloggen ska lyssna på deras musik och förhoppningen skriva om det. Det är inte EN person bakom bloggen det är flera. Tänk er artister som vito eme, han får uppmärksamhet nu. bra eller dåligt han får det ni kollar in hans sida och fattar er egen åsikt. Han t.o.m skrev sin hemsida adress på en av kommentarrna har pussy raderat komentaren?! Precis....

    SvaraRadera
  6. Det är många som springer på stan och påstår att de är pussy. Att inte veta vilka de skapar ju mer nyfikenhet. Och det finns de som startar bloggar för skriva att de vet vilka som e bakom bloggen för att kunna hypa sin egen. Vi som har varit smarta nog vet att det är uppgjort eftersom det är oftas länk till artisternas hemsidor eller den musik dom gjort, senaste skiva....läs bloggen igen så fattar ni. Jag personlig känner frida om ex. och hon och en av pussy medlemarna har pratat. om Frida säger själv, det är bara underhållning.

    SvaraRadera
  7. Om bloggen suger? FUCK NO! Den e rolig läsning och en kul brytning i vardagen, Bara kärlek!
    //Vito Eme

    SvaraRadera
  8. haha thanks for the support Pussy!

    SvaraRadera
  9. Haha thanks for the support Pussy!

    SvaraRadera