27 juni, 2009

Pussy´s teori?!

JA, de var tydligen sanning att THE KING OF POP IS DEAD!
Är inte detta historia, nu kommer säkert våra barn säga, ja den där micheal Jackson eller vad han hette, lyssnade mina föräldrar på när dom var små, men han typ dog då under mina föräldrars tid!
Vi är lite oense i vårt pusslamic team om han är verkligen är död.
Han kan ju fejkat det, BOB Dylan gjorde det 2 gånger, när han var med en motorcykel olycka, försvann spårlöst och sen bara dök upp precis innan hans konsert skulle vara. Han hade ju sjukt stora skulder, mj alltså, så han kanske chillaxar ett tag sen pufffff, here I´m....
Det där hoppas vi övriga är sant, men det e sjukt svårt att fejka sin död när man obduceras om han inte var död då lär han ha blivit det nu i så fall efter obdutionen.

Aja, han var stor det kan vi konstantera, kanske tappade sin fame lite efter alla skandaler om barnövergrepp och utseende förändringar. Men ingen pratar illa om de döda såååå kanske blir han den legenden han förtjäntar att vara?!

Svenska hip hop scenen då?!; Vad är det med den, vad händer?!
Ison och fille släppte sin video till sin nya singel JAG SKRATTAR IDAG, bra och enkel video, lite förort, lite grillning, någr aav den nya generationen förorts barn och en förorts hund. Givetvis med vännerna som får synas så som, afc med deras stora t-shirt tryckt paragon/simon, delar av highwon gänget...låten ger vi väl enbart två pussy´s av fem. Vi förväntades oss något mer krydda i låten. Oh by the way inte för att spekulera i det för mycket eller något liknade men det känns som om den duon glider mer och mer ifrån varandra. Ison hade inte ens en egen vers i låten, sjunger i refrängen gör han men ack inget mer.Kanske är detta ett sätt att vis att fille tar sin egen riktning nu när det kommer till musiken också?!
Pato Pooh och Herr Ring ska ju göra sin lilla sak ihopa, ung möte gammal, nytt möter åter igen gammalt. Deras lilla tour de gör ihopa i land och rike.....för våra skånska läsare så kan ni se dom i runt lund och malmö trakterna idag.
Grabbarna i Mohammed Ali och Danjah uppträdde på morgonen live på tv4 nyhetsmorgon, baksmällan fångade oss alla idag så ingen var uppe så tidigt för att se live showen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar