31 augusti, 2009

Change


Det var ett tag sen vi bloggade sist, och det dröjer mer och mer mellan inläggen. Men that´s life.

Märker ni någon skillnad med vår design?
En av våra bloggare som vi inte tänker nämna namnet på ännu tyckte att det var dags att ändra lite och piffa upp, men vi ville ju klart inte för mycket spex......Hon tog tyvärr bort vår underbara cat and dog logga men vi ska försöka få dit den igen(när vi vet hur).

Yes,hon kommer sjäv gå ut med hennes namn så det blir "officiellt", och hon är den enda av oss som valt att säga vem hon är. Inte så konstigt för hon är bara intresserad av musik och hennes pussyinlägg brukar handla om reflektioner kring musikbolagen för det mesta, hon har skrivit inlägg såsom Pussy makes people think, Get famous or die tryin, The Men behind the rappers, Pussyreflekterar, Vill du göra en låt med 50 och mycket mer. Så ni förstår vad det är för slags inlägg hon skriver. Många har ju vetat om henne och sambandet till denna bloggen , dock kanske inte ni om oberoende läsare men de flesta artister som skickat länkar, reklam och massa annat, har skötts genom henne. Men nu lämnar hon oss helt och hållet och startar upp en egen hip hop blogg som är helt förståligt med tanke vad bra respons hon har fått efter varje inlägg om har postats av henne. Det kommer dyka upp många bekanta namn på hennes blogg, de är personer hon har träffat och snackat med och ni kan följa hennes egna tankar och ideer.

Vad den bloggen kommer att handlar mer om får ni vänta och se själva, för det är inte så mycket vi övriga själva vet och kan avslöja. Hennes nya bloggprojekt kommer förmodligen redan komma upp nu i veckan efter några månaders förberedelse.

Comehate. com bloggaren fick ett inlägg skickat till sig om en särskild "bloggare" som verka vara besatta i vår blogg lite, gång på gång verkar vårt bloggnamn nämnas och nu har denna bloggerskan även nämnt T som om hon är den enda bloggaren hos oss. Vi skulle gärna vilja ge all förtjänst till vår bloggkamrat men rätt ska vara rätt. Vi är några stycken som vi sagt förut och är lika mycket pussywood allihopa. Så det är inte T som är pussy eftersom hon inte har drivit denna bloggen själv. Ville bara klara upp missförståndet om det varit något sådant. Vi börjar störa oss på denna wannabe fame bloggaren jävligt mycket nu men vi ska inte gå in på det. Vi tackar för intresset bloggare har för oss och att de väljer att nämna oss i deras bloggar ibland. Vi uppskattar lika mycket dom som är bra som de som är dåliga. Vi tycker att det är lite kul dock hur folk skriver om oss utan att vi ens vet att de gör det trots att de flesta gångerna så ska deras inlägg riktas direkt till oss som ex: Kära pussywood, Detta är till er Pussywood och massa annat. Därför uppskattar vi våra trogna läsare som skickar mejl med länkar till dessa bloggar.

Vi länkar till T´s blogg när vi fått klartecken...tillsdess på återseende

/RMP/ M

11 kommentarer:

  1. What! vaddå ska hon köra som ni har gjort fast i en annan blogg bara?, make no sense

    SvaraRadera
  2. Mycket bättre design, ser lite hemlig dock, men föredrar denna mer.. saknar helt klart bilden ni snackade om. Hoppas att det blir en bra blogg hon startar.

    SvaraRadera
  3. HiHI, jag vet vilken wannabe bloggerska ni pratar om, Fule iranier fannnnnnnnn... hennes stil suger kamelpung, har ni läst intervjuer hon börjat göra? Sämsta frågorna ever, riktigt tråkiga.

    SvaraRadera
  4. vem T än är och om det är hon som skrivit dom inläggen, så tror jag hennes blogg kommer bli bra. BARA om hon skiver så som hon har gjort. Det har varit de inläggen jag gillat mest

    SvaraRadera
  5. Tyvärr jag gillar inte designen, saknar den riktiga pussywood....

    SvaraRadera
  6. Tror hon att sin egen blogg komer nånsin att bli lika stor som denna bloggen var?

    SvaraRadera
  7. Vem är den fule iranien anonym 3?

    SvaraRadera
  8. duvetintee.blogg.se lr?

    SvaraRadera
  9. Jag har tagit bort iranen från facebook, det e alltid reklam från henne där. jag vet verkligen inte vem som läser hennes blogg. Kärlek till er pussy

    SvaraRadera
  10. Ogillar henne, stinker omogen kickers wannabe groupie hoe om ni vet vem. men jag tycker det är lika dålig stil av er att för några månader sen älska henne samarbeta me henne o nu hata på henne

    SvaraRadera