03 september, 2009

Till Stay Real

Vi fick en kommentar av en Stay real!
Svar:
Den där wannabe fame bloggaren vi nämde i föregående inlägg har vi ALDRIG,ALDRIG, ALDRIG haft något samarbete med. Vi uppskattar att hon ger oss publicitet via hennes keffa blogg, vi har vare sig emot om det är något positivt eller negativt skrivet om oss. Om det är något sammarbete vi har gjort så har vi definitivt missat det. Upplys oss gärna när det skulle ha varit i så fall!
Vi vill inte ha något som helst sammankoppling till henne. Vi har snubblat på hennes blogg tack vare våra läsare eller att hon själv kommenterat på vår blogg och på så sätt läst inlägg som handlat om oss.
Vi har aldrig tagit kontakt med henne eller gjort reklam om hennes blogg på vår sida, den enda reklamen jag kan tänka mig är att vi låter hennes kommentar vara kvar. Men alla får kommentera och vi tar inte bort det. Hon var bland dom som frågade en av våra bloggare om intervju och hon är den sista vi skulle vilja ställa upp för. Eftersom vi tillsammans anser att hennes andra intervjuer som gjorts på hennes blogg är riktigt dåliga. Om vi hade ställt upp på nått sånt hade vi helst valt nån annan.

6 kommentarer:

  1. haha, hon ska tydlingen lägga ner sin.. skööönt!

    SvaraRadera
  2. hallå när ska den nya bloggen startas.. det behövs lite nytt nu asså

    SvaraRadera
  3. Kommer den nya bloggaren ha bätte design?

    SvaraRadera
  4. Tjänar ni pengar på er blogg?

    SvaraRadera
  5. Jag som trodde att ni hade slutat HATA

    SvaraRadera