08 september, 2009

Ska pussywood fortsätta?

Först ska vi svara till sista kommenteren bara:
hAHAH, VI HAR MISSAT DET OCKSÅ OM ATT VARA DOWN MED IRANIERN. Vi har dock aldrig dissar våra läsare eller verken heller de som skriver gott som ont om oss. men det är saker som verkat dyka upp på ryktes väg som gör en del av oss små irriterade

Vi vet inte hur det blir med pussywood bloggen den som har pushat oss att fortsätta har valt att starta en egen blogg och vi stöttar det till hundra, men samtidigt kan vi känna kanske att det är pussy´s tid att tacka för kaffet...men vi får se, det verkar fungera ganska bra med MY HIPHYPE blogg, sjukt bra faktiskt.
Vi har läst kommentarer på den nya bloggen och det har varit en del pussy referenser och det verkar somom visa fasnat för namnet pussywood still. och det är kul.
Gillar du skanske inte den nya bloggen?, för vi kan förstå att den inte är likadan som denna, men man vet aldrig om den ändras.

Om vi lägger ner denna bloggen kanske vi dyker upp några gånger på den bloggen istället. Vad som än händer stänger vi inte ner bloggen, folk ska kunna gå in och läsa gamla inlägg om så ska önskar..

RMP/comehate.com

1 kommentar:

  1. vi hatar emma nicole den största vita horan i stockholm ,wannebeblack bitch

    äcklig ful hora som försöker sola och leka svart, snälla sluta tro att du kommer från LA bara för att du knulla små B kändisar

    din äckliga hora, we wish death upon you
    hope you tripple and fall and choke on a dick

    operera din fula mun istället och get some ass implants

    NASTY BITCH NICHOLE SLUTA HORA DIG

    SvaraRadera