05 augusti, 2009

Get famous or die tryin 2

Detta kommer inte funka om vi ska förklara oss efter varje inlägg. hahah

Get famous... inlägget var det några som undrade vad som menades med "v är alla moderater"

Anonym sa...
Jag vill också ha en förklaring, ni kan inte antyda en sak i en rubrik för att sedan ge blanka fan i att återkoppla det hela. Syftar givetvis på påståendet att ni är moderater. Vafan vet ni om politik? Vad har kriminalitet med politiks ideologi att göra? Tell me!!!
den 1 augusti 2009 04:37

Det var en hint till en viss artist helt enkelt, vi kan inte alltid skriva så att ni ska fatta varje mening ibland blir det vissa "kodord" och detta var ett av dom. Vissa fattar det andra inte...so let´s leave that at that.

Vad vi har för politisk bakgrund har inte riktigt med pussywood bloggen att göra. Vad skulle ni säga om vi var sverigedemokrater...jag menar hallåååå....hur politisk e denna bloggen på en skala?! Men om det intresserar er så är två av pussywood medlemmarna riktigt politiska intresserade. Risk att detta inlägget blir alltför politisk debatt inlägg så undrar jg personligen varför skulle inte kriminalitet kunna ha något med politisk ideologi att gör egentligen?!

4 kommentarer:

  1. Det var jag som skrev kommentaren. Kul att ni tog er tid att förklara vad ni menade.

    Kriminalitet och politik kommer aldrig höra ihop i den bemärkelsen att toleransen mot kriminella skiljer sig bland de olika politiska ideologierna. Ni antyder att moderaterna är det parti som är mest anti kriminella. Och så är det ju inte.

    Att du/ni får förklara er stupp i kvarten beror på att ni hävdar det ena efter det andra utan att ha någon grund.
    Är moderat grejen en hint till mofo så ska ni använda ett språk som gör att det framgår tydligt att det inte är menat att alla ska första vad ni menar.

    /Explain or die tryin 2

    SvaraRadera
  2. dags å skriva om Ja´da och G5:a...kolla ametist blogg!

    SvaraRadera
  3. kRIMALITET ÄR EN SAMHÄLLS FRÅGA!

    SvaraRadera
  4. Visst är kriminalitet en samhällsfråga. Därmed inte sagt att "moderater" som ska vara liksom republikanerna i USA "though on crime" är bäst lämpade att bekämpa brottslighet.

    Sen finns de ju viss brottslighet moderaterna ägnar åt sig rätt mkt själva som tex. skattefusk, svartjobb och köp av sexuella tjänster. Sen har du ju knarkliberaler etc.

    Eller så kan man som vänstern vill se brottsligheten som just en samhällsfråga, ingen som drar in en hygglig lön tänker "hmm dags å köra en värdetransport" det gör bara vi tattare som går på a-kassa och soc. Och barn till vederbörande - möjligtvis en och annan som gör det för spänningen men de är väldigt få.

    Moderater älskar arbetslöshet för att det sätter press på lönerna neråt, de älskar segrigation för de slipper ha tattare i sina områden och för att det splittrar arbetarklassen och skapar rasism, de älskar att lägga ner preventiv offentlig verksamhet som fritidsgårdar för att deras polare ska få skattesänkningar.

    Så medans de kanske förordrar hårdare straff och mer poliser så skapar de alla förutsättningar för grov brottslighet.

    SvaraRadera