16 juli, 2009

Get famous or die tryin

U might not have notes but Perez is gay!
Att Adam tenstas namn blev nämnd i en av världens största blogg är till en viss grad lite on the cool side men notera också att killen inte är musik recensent och hur mkt vi än gillar the gay community så dominera eurodisco bland gay dudes. Är det då så otippad att just fröken Perez Hilton gillade that´s my cool? Det hade dock inte förvånat oss om RMH fick pröjsa en liten slant för den reklamen.

Sellout
Vi vet att vi kan bli lite tjatiga med det är sant, visst Adam Mamodou Tall är lika stor sellout som lazee men eftersom vi tyckte att lazee var RIKTIGT;RIKTIGT tung innan han gjorde ett namn av sig och släppte rock away, så måste vi åter igen förklara vår besvikelse. Den största besvikelsen av dom alla är nog dock när han försökte göra ett jay-z projekt genom att intregrera hip hopen med rock. Tanken var fin och mer sånt behövs men helt klart en flopp för oss, kanske en hiss för er. Commercial bullshit är vad både tensta och lazee har gemensamt, visst vi kan inte säga att det inte funkar, men vi tror lika mycket att de hade kunnat lyckas om de gjort de som fick oss att öppna ögonen för dom i början. Kan de någonsin gå tillbaka till det som en gång var bra, lite mer text och lite mer känsla än något som ska passa för the voice?! Lazee lämna den nya imagen om att vara the next Kanye och återgå till den äkta malmö kidden du e.

Business b4 friEnds
Annars lyckas man inte, drömmen lär ta slut innan ens den börjat. J-son känns som en av dom som är mest äkta till sig själv så inget ont om honom, det enda han borde göra är att känna efter om han verkligen hamnat i rätt bolag. De flesta i den svenska hip hopen gör helt fel när de involverar vänner i affärer istället för anställa professionella och enbart business minded people som ska sköta det som ska. Det gör mer väl ont ifall vännerna fuckar upp ens karriär.

V är moderater allihopa
Vi är definitivt inte förr gansterrap och tycker inte att det passar lilla Sverige, så ni förstår nog varför Kartellen inte är högt uppe i vår lista. Gata och förortsnack tror jag inte ens kommer i närheten av riktiga tuffa förhållanden det finns världen över. Gängmedlemmar,mc knutar, och maffioser borde väl göra det dom gör bäst och fortsätta utöka deras kiminella cv så att säga.

Medan adam,lazee och även eboi som de håller på att dra med i kommersiella hållet,väljer att släppa kvantitet istället för kvalitet så ger de större plats åt såna som Pato Pooh som kör mer klassik hip hop och texter som får en äkta känsla och även om man inte alltid kan relatera så känns det ok att bara hänga med.

Som sagt de vi ser nu lär inte vara på marknaden länge.....

8 kommentarer:

  1. trodde aldrig jag faktiskt skulle ta mig tid till att läsa igenom era sjukt långa inlägg, men nu när det är intressant, JUST KEEP THEM LOOOOONG POSTS COMING!

    SvaraRadera
  2. inlägget var ju mer eller mindre obegripligt, kan ni inte korrläsa snälla???

    SvaraRadera
  3. Det är självklart att RMH gjorde ett stoooort hål i plånboken efter att pröjast Perez. Perez kunde ha varit mindre obvious i detta fallet. Han skrev: This fella's name is Adam Tensta, and he is one of the freshest and illest rappers on the planet.

    Bara den meningen var några hundra tusen dollar. Eller så har inte tösen perez hört talas om Nas,The Roots, Mos Def m.m. Vilken människa med med full iq fattar själv att ingen säger något sånt som har koll på hip hop.

    P.s gillar bloggen mer och mer...it´s true u make peolpe think

    SvaraRadera
  4. jag har aldrig läst perez blogg men jag läse nu när du/ni länkade...jag håller med denna kommentaren helt klart!

    Dana says – reply to this

    122Perez, I don't agree with your taste in music. Whenever I give someone who you write about a chance by listening to them I am dissapointed. This rapper is no exception. It sounds terrible, the chorus is some stupid computer generated voice. The beat is so plain and bland.
    Kanye would be a fool to 'mentor' this rapper because this song would not do well on American radio. It is not catchy enough and I can't even understand the lyics which plays a big part in whether or not I will like the song. Kanye is an example of an artist who does great because we can actually understand his lyrical genius and appreciate the stories he tells. Example, in All Falls Down (Kanye's first hit single and in my opinion, best song):
    "Man, I promise… I'm so self concious! That's why you always see me with atleast one of my watches!"

    SvaraRadera
  5. Hahahah word!!!Gängmedlemmar,mc knutar, och maffioser borde väl göra det dom gör bäst och fortsätta utöka deras kiminella cv så att säga

    SvaraRadera
  6. Skulle ni kunna förklara vad ni menar med:
    "V är moderater allihopa" rubriken har inget med innehållet att göra.

    SvaraRadera
  7. Sellout: WOOOOOORD!!
    försöka vara rockare genom att rappa om band som limp bizkit och shit, det funkar itne om man itne har NÅN som helst koll på rock musik.


    Tack!

    SvaraRadera
  8. Jag vill också ha en förklaring, ni kan inte antyda en sak i en rubrik för att sedan ge blanka fan i att återkoppla det hela. Syftar givetvis på påståendet att ni är moderater.
    Vafan vet ni om politik? Vad har kriminalitet med politiks ideologi att göra? Tell me!!!

    SvaraRadera