02 juli, 2009

Årets bluff?!

nikki grier med 50 centAntigen har same blood blivit grundlurade eller så är det vi som blivit lurade.
Men vem vet och vi låter det där vara osagt tills sanningen kommit fram.
Vi är inget annat än just some suckers for music och vi lyssnar på så musik så att det är obeskrivligt. När vi hörde låten för första gången var vi helt uppe varv, lyssnade på versen mer och mer och tyckte att 50cent´s vers var bekant. The voice hade "låten" som make it or break med stora rubriker på deras sida 50 JOBBAR MED SVENSKA J-SON... Vad får det er att tänka?!, Sen Kingsize magazine´s första uttalande om detta- J.son gör en låt med 50 cent...... nu är det officiellt att en annan är 50 Cent genom nya låten Extacy. Låten är producerad av Hustle Heart.

Låten är forfrande bra oavsätt om det visar sig vaar en bluff eller inte, dock mer status i låten om det är som man hoppas...
Vem vet, pussy kanske är helt ute och cyklar men det är värt att kolla upp det lite mer väl?! Detta är för er att avgöra.... pussywood lämnar det i era händer.

Nikki Grier http://www.youtube.com/watch?v=i2tCxYEYl5Y
samma vers med j.son http://www.kingsizemagazine.se/read.php?id=4327

Nothing but love to SB ...from pussyyyyyyyyyyyy

Get famous or die tryin

9 kommentarer:

  1. detta var bland det pinsammaste jag någonsin har läst och hört. Oki om det om från en nobody men. j-son. Trodde att SB var ett seriöst bolag. Årets upptäckning inom den svenska hip hopen helt klart.Sant det som har skrivits läten är fortfrande tung.

    SvaraRadera
  2. hahha, vilken tabbe!

    SvaraRadera
  3. När man trodde att denna bloggen höll på att sina ut. Verkligen sjukt dum tabbe. Kan tänka mig många som blir besvikna nu ja, men varför sa inget om detta innan. Jag kollade också upp om det var sant och det var inte alls svårt att koppla ihopa saker och ting. Tror inte att sb är en bluff men de ville väl göra j-son till en större artist.

    SvaraRadera
  4. vem fan bryr sig?!

    SvaraRadera
  5. När man tänker efter varför skulle nån som fifthy vilja ha j-son?! Inget illa menat men vem är j-son jämfört med alla hip hopare det finns i världen?! Detta är ingen sto säk eller händelse det är bara bevis på att svensk hip hop suger ännu mer.

    SvaraRadera
  6. Hahah, det e samma vers...Hur ska same blod förklara detta då?!, oki om det bara var rykten men dt finns en anleding för att det fått folk att undra.

    SvaraRadera
  7. jag fattar inget är det pussy som har rätt eller sb?!

    SvaraRadera
  8. Hahahh, jag dööööör. Same Blood har lätt gjort bort sig.OKi om de hade sat det redan i böran men ge först en förklaring sen en annan. Nää, detta var det bästa pussy... Weeee luv u longtime

    SvaraRadera
  9. snart gör han väl en låt med jay-z

    SvaraRadera