01 juli, 2009

Vill du göra en låt med 50?

Gör då som J-son.
Efter att ha hört ryterna om att J-son gjort en calab med 50 så var man minst sagt nyfiken och ivrig att höra låten själv.

Tyckte att det var stort att en kille som lilla Sverige fått chansen att göra en låt med en världartist som denna 50 cent. Såg framför mig hur Same blood fått 50 att öppna ögonen och sätta sverige på kartan genom att låta sig medverka i samma låt.

Hallå Sverige vakna upp, varför är inte denna uppståndelsen större?!, Varför skriver inte varje musikskribent om detta?!

I ilskans ögonblick och irritation kollade jag upp lite mer kring detta. Fann till min förvåning att det som ska folk att tro att de gjort ett sammarbete i självaverket är bara en amatör låt.
Givetvis visste man att de inte var i samma studio men att beaten och låten kanske hade skickats mellan varandra som det ibland kan gå till.

Same blood påstår att det inte alls var den uppfattningen de ville att folk skulle få och hänvisar till Kingsize magazine senaste upplaga med j-son interjuvn.

Texten från" Extacy" som de döpte det till där 50 gör sin vers är ifrån en låt som är producerad av dr DRE låten heter egentligen Incredible med Nikki Grier.

För er som är intresserade av att göra samma sak som j-son gör det på: trackfiends.net...allt är klart för er bara att göra er egen "låt"....

pussy out!!!!!

11 kommentarer:

  1. Fan vad tråkigt att du måste sprida falska rykten. Jag gillade din blogg innan detta inlägg men denna är ingen skillnad från vilken skit blogg som helst.

    Jag kollade upp länken som du la upp och där finns det inga verser som man kan köpa, du borde ha kollat upp sidan lite innan du skrev om den.

    Sen så vad JAG har läst och säkert 1000 ANDRA personer så har J-Son aldrig sagt att han har jobbat med 50 Cent utan att med en person som jobbar på Shadyville.

    Om du googlar låten så finns den på alla stora bloggar i USA men du verkar tro att du vet mer än alla andra.
    Ska man inte kolla upp lite fakta innan man sprider falska rykten om en person/ artist.

    SvaraRadera
  2. Orka skriva massa skit...

    att skriva något sånt som inte stämmer e ju bara helt löjligt.....

    palla lixom...

    Juste jag glömde.. de kallas svartsjuka.. låten e grym och den finns överallt.... Varför ska man ens göra en sådan grej när jay har kommit långt med sin musik?
    han behöver inte ens göra en sådan grej.....

    och den där sidan som du länka va ju en helt skum sida.....

    SvaraRadera
  3. Shieet, helt sjukt, jag var helt såld på att de hade gjort den ihopa. lyssnade på nikki´s låt ocksåsamma text.hahha busted same blooooood

    SvaraRadera
  4. Jag diggar j-son fett mkt...Detta är helt klart en besvikelse. Sveriges hip hopare är lögnare allihopa som det verkar som. Pinsamt. Det var inte alls svårt att hitta den infon som pussy hittat. Det handlade om att pussy var ett steg före och hade både ögon och öronen öppna. jag är i nästintill chock same blood.

    SvaraRadera
  5. Vaddå sprida rykten?!
    Det är väl ett påstående. Vad gör det för skilland om pussy leker janne josefssons köttfärskskandal?!
    Om det inte e sant e det bara att skratta hela vägen till banken helt enkelt. Det är kingsize och the voice som säger att j-son jobbat med 50 cent. Bli arg på dom istället. Dom gör väl större intryck än denna bloggen som har några hundra läsare om dagen!

    SvaraRadera
  6. jag läste nyssj-son´s gamla blogg där skrev han i maj:
    Sedan en tid tillbaka har vi sammarbetat med Bottomfeeder Music i Florida som arbetar med Shadyville, jag har laggt massa hooks och gjort massa sammarbeten med många heta namn i USA.
    Nu är låten jag gjorde med 50 cent "Extacy" Släppt!
    Gå in på www.mybestfriendismygrind.com
    och tanka den,
    Big Big shout out till RMH Som hooka upp oss med dom här kontakterna!

    SvaraRadera
  7. Allså vi som är inne i musik branchen kanske vet lite mer än ni "vanligt folk".

    Om en låt inte funkat så bra så brukar men man tyckte att en viss del på låten var bra så brukar man göra om det, speciellt DJ bolag som Shadyville.
    Så kommer det alltid att vara, kolla in denna intervju där säger ju J-Son att han inte har jobbat med 50 Cent utan med Bottom Feeder från Shadyville.

    http://nbsradio.blogspot.com/2009/05/nbs-radio-moter-j-son.html

    Medier som Kingsize och The Voice älskar att vinkla storys till sin fördel för att dem ska få mera lyssnare/ besökare, ni tror väl inte på allt som tidningar skriver eller hur.

    Om man googlar på låten så ser man att flera stora amerikanska bloggar har lagt upp låten och på kommentarena så skriver folk att denna version tex var bättre än förra. detta är en standar grej i musik branchen men det är inte lät för "vanligt" folk att veta.

    SvaraRadera
  8. hahahahhahaha bortförklaringar och efterkonstruktioner e vad de är!!!

    SvaraRadera
  9. Det känns som om personen som är inne i musik branschen och skriver d långa inlägget, nedvvärderar oss som läsare....glöm inte att det är vi "vanligt" folk som är dom som ska köpa era skivor, som ska köpa era konsertbiljetter, är dom som ska ge er mat på bordet om det är detta ni vill leva på.

    All respect till pussy och hela bloggens crew!

    SvaraRadera