17 juli, 2009

Go figure

Om det tycks att vi gör upptäckter inom den svenska hip hopen så måste det vara fett tråkigt i den marknaden. Json "skandalen om 50" var väl inte så svårt att räkna ut såsom att det är helt klart inte svårt att förstå att Perez fick sina slantar för en överdriven mening, sen skäms han heller inte att säga att han får betalt för sån reklam.

Att det är chockerande och avslöjandet fattar vi verkligen inte hur det kan vara det, men det händer så lite i här och männikor tror att musik och artister är bara musik, men glömmer lätt allt annat runt om.

Vi klagar inte på våra läsare men på de inom branchen som känner att de måste höra av sig nu varje gång vi skriver om deras bolag eller artister ...vart fick ni denna info:n om detta ryktet/skvallret/påståendet??? Får vi oftas frågan eller vem/vilka från det konkurreande bolaget sa detta om oss... och de är rädda att ni som läsare ska få en annan uppfattning och se allt som det ska ses och inte bara genom det som står på kingsize eller det ni hör genom the voice.

Att vi får numera mejl från struggeling artist är något nytt ,där vi får ett erbjudande på en uppgörelse, att om vi skriver om dom så får vi lite skvaller om deras artist kollegor. Vi tackar och bugar men vi skriver inte och gör reklam om den musiken vi själv inte alls vill ha något att göra med eller ger oss något vettigt.

Ja, min lur går iallafall varm efter vissa inlägg som postas och jag tar gärna emot dom.
Den svenska hip hopen behöver oss för allt är inte svart på vitt och det behövs ibland hjälp att läsa mellan raderna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar