03 juli, 2009

Här skapas det skandaler


Jag som skrev dom två sista två inläggen har följt varenda kommentar så klart, och det är mer än självklart vem som "läxar" upp mig.
Och det är sant som en nån skrev som inlägg när skrevs om vad det gör för betydelse om jag snokar på det där och frågesätter?!
The voice och Kingsize magazine har nog mer än 10.000 läsare/lyssnare i månaden(hoppas det iallafall), så pussy´s lilla inflytan i vad som än skrivs är inte ens i närheten av det som de stora medierna kan påverka.

Pussy´s läsare har rätt till att se bådas synvinklar om det är fel eller inte kan bara de avgöra själva. Om de väljer att googla det jag har hittat och tro på det så är det väl deras val, om de väljer att inte tro på det och googlar upp annat är det väl lika fritt fram.
Anyway från och med nu är det där så passé.....kan bara önska all lycka till bolagt istället.

lil wayne says pussy, pussy, pussy!!!!!!!
"Uh I like a long haired thick red bone Open up her legs then filet Mignon that pussy Ima get in and on that pussy If she let me in Ima own that pussy Gon' throw it back and bust it open like you posed' to Girl I got that dope dick Now come here let me dope you You gon' be a dope fiend Your friends should call you dopey Tell em' keep my name out they mouth if they don't know me Huh But you can call me tune chick I'll fuck the whole group Baby I'm a groupie My sex game is stupid My head is the dumbest I promise I should be hooked on phonics haha "

7 kommentarer:

  1. fuck Same blood, det är kartellen och RMH som gör allt för dom. J-son borde fundera på om han är i rätt bolag....fake ass bitches

    SvaraRadera
  2. hahah, här kommer det avslöjande efter avslöjande. Är det en beef mellan Kartellen och SB eller?!, Nu börjar detta urarta igen....hahahah

    SvaraRadera
  3. Det är sant, det var RMH som "hookade" så att de fick chansen att göra en låt, sen är de deras "vänner" som bokar shower till dom.
    Det är något lurtmed det där musikbolaget jag lovar.Eller så är de bara oseriösa och låter alla göra jobbet.sen tar de cashen stackars j-son.

    SvaraRadera
  4. Vem fan bryr sig om RMH, Kartellen eller Same blood ? Struggeling artists/ produktionsbolag gör allt för att få in en slant, så är det bara, det vet alla ?

    När ska Pussywood skriva om pussyn Nabila och hennes kurd bubbla hon lever i där spyr ut rasistiska uttalande om svenskar och myndigheter.
    Var står Pussywood, kanske på hennes sida, hade varit intressant att veta.

    Ni hittar henne på http://nyheter24.se/noje/gatuplan/

    SvaraRadera
  5. ha ha ha ha ha ha T e d du som ligger bakom pussywood? HAHAHHAHA

    SvaraRadera
  6. Skönaste bilden!

    SvaraRadera