04 augusti, 2009

Enought pussy to get around!

Med en ny energi så lovar vi att det kommer inlägg oftare tills nya krafter behövs.
Now back to buiness. Googlade fram lite info om vad andra bloggare hade skrivit om oss på senaste tid och visst vissa har sitt att säga om denna härliga vilda kisse bloggen men vi hittade ett av många intressanta inlägg som vi gärna vill svara på:

PussyWood
bloggaren- Bloggaren PussyWood får äran till ett eget inlägg.Pussywood kritiserar och förudmjukar de svenska artisterna (Adam Tensta, Mofo,Lazee, J-Son, Ken Ring, Petter mfl.) angående deras försök till att komma på något nytt.Jag menar, att Lazee ger sig på en Jay-Z grej med att blanda hiphop o rockär inget fel. Total dissa istället de hopplösa miffona som sjunget om en fuckin båt!
-Pussy: ATT LAZEE GER SIG PÅ ROCK ÄR INGET FEL, OM MAN LÄSER DET INLÄGGER VI SKREV OM DETTA SÅ STÅR DET OCKSÅ ATT DET UPPMUNTRAS MEN DOCK ATT VI TYCKTE ATT LÅTEN VAR KEFF, MEN IDEN VAR BRA, INGET NYTT MEN DET VAR BRA OCH MER SÅNT BEHÖVS SÅ LÄNGE DET E BRA. In case u haven´t notes så är vår blogg nitchad det handlar om SVENSK HIP HOP, det handlar inte om basshunter,carola, fergie, Brittan m.m.....

Bloggaren- Mofo, sorry, har ingen komentar för han e hur skön som helst o jag tror nog att PussyWoodhade blivit satt på plats när Mofo öppnat sin käft!
-Pussy: Hahah, what?!,

Bloggaren- Men du Pussy,hur kommer det sig att du inte kan kritisera någraannan än just svenska artister?Dessutom så skriver du att du ser musikerna från bådaperspektiven....bullshit!Hade du fått chansen att suga 50cents kukså hade du inte tvekat!Bara det att du gillar 50cent säger ju allt om dig o din musik smak....

-Pussy: come again?!, vår blogg är som sagt nitchad blogg, med sitt syfte och om du inte insett det ännu så fråga nån i din närhet. 50 öres manliga organ hade jag personligen inte tagit mig an, eftersom he doesn´t attrack me. 50 cent fan är vi inte men fattar inte ens vad det har med saken att göra.

Hoppas att du fick svar på dina frågor/ RMP

1 kommentar:

  1. Vem "RMP" än är så är ett säkert, att svenskan i skolan har gått personen förbi! Damn! Något som retar mig är folk som inte klarar av att skriva. Det finns word med rättstavningsprogram, skulle kunna vara en idé!? Exempelvis vad fan betyder nitchad? Vad jag tror du menar är nischad! Som sagt nästa gång, kör lite rättstavning, eller anställ en assistent som kan hjälpa dig! Sjukt störigt!

    SvaraRadera