21 juni, 2009

Our baby

Vi kan inte vara uppe på 8000-9000 besökare varje månad om bloggen suger eller?!
Något måste det har varit för att fånga upp er uppmärksamhet.
Vår ide har inte varit annat en att göra reklam men på ett underhållande sätt. Bryta mönstret lite om man vill så säga! Vi gjorde allt så att folk skulle störa sig på oss, som att skriva på engelska och inte bara det att engelskan skulle vara riktig dålig fast man skulle kunna förstå vad som skrivits.
Alla har inte varit delaktiga i själva bloggandet, vissa tog hand om skrivandet, somliga statistik kollen/mejlen, facebook..ja, en hel del krävdes detta för att få den uppståndelsen vi sökt och hålla bloggen levande.

Vi har aldrig sökt något slags kändiskap så det är därför bloggen varit anonymt men också för att skapa mer nyfikenhet och skvaller då ingen visste vem eller vilka som låg bakom bloggen. Att vissa tror att vi höll och håller oss anonyma för att vi var rädda för att visa vilka vi var , så kan ni nu förstå själva att kanske den rädslan inte fanns med tanke på hur och varför bloggen fanns och vilket kontaknät som fanns och byggdes upp.
Vi skapade helt klart debatter och trender när det kom till svensk hip hop musik, och aldrig förr har det varit så populärt att läsa sådana bloggar. Men att vår var uppgjord kanske inte var väntat,dock görs marknadsföring på många olika sätt och nu har vi visat er ett av dom inte inte behöver vara den traditionella.

Bloggen har varit ett tidsfördriv och inte vår sysselsättning, kunde förstå om det var endas en person bakom bloggen för då finns det ingen chans att hon eller han skulle kunna ha ett riktigt jobb eftersom vad denna bloggen har krävt är näst intill omöjlig att förstå.
Ja, kändisarna som vi skriver om gör reklam på deras myspace, facebook, hemsidor och allt möjligt för att vi gjort detsamma med dom.
Meningen var att vi skulle testa i en månads tid för att se hur mycket man kan göra en blogg populär, men allt blev förlängt då mer, och mer personer började följa bloggen intensivt och redan samma månad så hade vi upp till 4000 besökare.
Namnet pussywood om alla undrar har med att jag http://www.comehate.com/ har varit bosatt i usa i flera år och tänkte på såklart Hollywood- men ville såklart starta ett uppsändeväckande namn.
Vi grabbar ska försöka hålla bloggen vid liv efter vår lilla paus, och tjejerna kommer ni nog läsa i större bloggsamanhang eftersom de är de som skött kontaktnätet och har nu lärt känna dessa personer/kändisar mer.

5 kommentarer:

  1. Jag tror att de flesta läsare är baa lite förvånade. Oki att det är flera personer, men attallt var typ falsk e det de ni försöker säga?!

    SvaraRadera
  2. It's All About The Music & Marketing. Jag är bland dom som har öst er med reklam och nya videon och jag har inte alltid fått det jag velat att bloggen skulle visa, men jag är hyfsad nöjd. JAg skickar ett mejl till er om ni blir intresserade av att hitta på något annat snart! S.Myhype

    SvaraRadera
  3. Hahaha fan va lågt man kan sjunka för lite publicitet.

    SvaraRadera
  4. Men hur förklarar ni då allt skitsnack om vissa tjejer som inte ens folk känner till?? I don't get it!

    SvaraRadera
  5. Lägg ner med att granska kommentarerna innan de publiceras, stinker censur utav helvete...

    SvaraRadera